Werkwijze

Opmeting & Ontwerp

Vergo Inox biedt de opmeting en het ontwerp van inox producten aan. Meer over 3D-ontwerp RVS, aluminium, staal en cortenstaal met technische specificaties.

Een ontzorgende werkwijze van start tot stop

Vergo Inox begeleidt overheden, privébedrijven en particulieren in het volledige proces dat start met de opmeting en het ontwerp. Na een grondige kennismaking waarin we je vragen en vereisten bespreken, ontvangen we de nodige maten of komen we ter plaatse voor een precieze opmeting. Vervolgens schiet onze technisch tekenaar in actie. Het 3D-ontwerp wordt aan jou voorgelegd en afgewerkt tot in het kleinste detail en volgens de veiligheidsvoorschriften. 

Groen licht op het ontwerp? Nadien ontvang je de gefinaliseerde 3D-tekening voorzien van technische specificaties. Hiermee trekken we graag richting onze werkplaats voor inhouse uitvoering.

Meten en tekenen met technische knowhow
  • Technisch ontwerper inox producten of totaalpartner RVS maatwerk
  • 3D-ontwerp metaalproducten met technische fiches
  • Ervaring met openbare aanbestedingen en veiligheidsvoorschriften
  • Machinepark met teken-, las-, laser- en plooiapparatuur
  • + 30 jaar ervaring met RVS, aluminium, staal en cortenstaal

Ontdek de andere onderdelen van onze werkwijzen

Onze toepassingen

Van industriële constructies en putdeksels, naar mooie winkelinrichtingen, trappen, balustrades en leuningen. Sinds 1992 produceren we inox maatwerk met een hoge efficiëntie, een lange levensduur en stijlvolle afwerking.

We designen, lassen, laseren, plooien en finaliseren constructies voor zowel professionele doeleinden als particuliere inrichtingen.

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward