Werkwijze

Afwerking

Afwerking inox? Vergo Inox finaliseert metaalproducten en maatwerk in staal met verfijnde afwerkingstechnieken zoals parelstralen, polieren en poederlakken.

Constructies en creaties met een tiptop afwerking

Vergo Inox finaliseert metaalproducten en maatwerk in staal met een passende afwerkingstechniek in kleine en grote aantallen. Een naadloos oppervlak, een subtiele korrel of een robuuste look: aan keuze is er geen gebrek. 

Parelstralen, polieren of poederlakken? We denken graag met je mee voor een finishing touch. Altijd welkom in ons atelier om onze machines en onze gediplomeerde mensen in actie te zien.

Wij werken je project sterk én secuur af
  • Allround expert metaalproducten en maatwerk in staal
  • Van lassen, naar laseren of plooien, tot afwerken
  • Gedetailleerde afwerkingstechnieken: parelstralen, polieren, powder coaten en beitsen
  • Herstelservice op vraag
  • Atelier met teken-, las-, laser- en plooiapparatuur
  • + 30 jaar ervaring met RVS, aluminium, staal en cortenstaal

Ontdek de andere onderdelen van onze werkwijzen

Onze toepassingen

Van industriële constructies en putdeksels, naar mooie winkelinrichtingen, trappen, balustrades en leuningen. Sinds 1992 produceren we inox maatwerk met een hoge efficiëntie, een lange levensduur en stijlvolle afwerking.

We designen, lassen, laseren, plooien en finaliseren constructies voor zowel professionele doeleinden als particuliere inrichtingen.

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward