Toepassingen

In- & Outdoor

Interieur of exterieur op maat voor je zaak of woning? Vergo Inox realiseert exclusief maatwerk in RVS, aluminium, staal en cortenstaal zoals trappen, wanden & tuinmeubilair.

In- & outdoortoepassingen die indruk maken

Een hippe toonbank in staal, een wand met aluminium lamellen, mooie zitbanken in cortenstaal … Met een interieur of exterieur op maat zet je de ijzersterke service van je zaak of jouw persoonlijke stijl in de verf. Architecten, interieurdesigners, winkelstylisten en tuinaannemers werken met ons samen voor de creatie van unieke indoor en outdoor items. In ons ruim atelier bouwen onze vakmannen exclusief maatwerk in RVS, aluminium, staal en cortenstaal zoals onthaaldesks, trappen, leuningen, wanden en tuinmeubilair. 

Neem contact op met je eigen idee of schakel ons in voor je hele indoor- of outdoorproject, van dynamisch 3D-ontwerp tot en met piekfijne plaatsing.

Exclusief maatwerk voor interieur en buitentoepassingen

  • Tijdloze en trendy toepassingen voor binnen en buiten
  • Eén blikvanger of een totaalconcept
  • Realisaties voor hotels, restaurants, cafés en winkels
  • Creaties voor lofts, appartementen en gezinswoningen
  • Machinepark met las-, laser- en plooiapparatuur
  • Maatwerk in duurzame materialen
  • + 30 jaar ervaring met RVS, aluminium, staal en cortenstaal

Ontdek de andere onderdelen van onze toepassingen

Onze werkwijze

Vergo Inox begeleidt overheden, privébedrijven en particulieren in het volledige proces dat start met de opmeting en het ontwerp.

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward