Materialen

Vergo Inox focust op 4 duurzame materialen: RVS, aluminium, gelakt staal en cortenstaal. Voor binnen en buiten. Voor industriële of creatieve toepassingen

Wij matchen het juiste materiaal met de juiste toepassing

Vergo Inox gelooft voluit in de kracht van een goede materiaalkeuze voor een succesvolle realisatie. Daarom specialiseren wij ons in vier duurzame materialen. Het effect van onze focus op RVS, aluminium, gelakt staal en cortenstaal? Wij kunnen overheidsprojecten, privébedrijven en particulieren gericht adviseren over het geschikte materiaal voor hun vraag. De producteigenschappen van RVS, aluminium, staal en cortenstaal zijn voor ons algemene kennis. 

Vergo Inox schuift graag aan tafel om voor jouw product of toepassing het perfecte materiaal te adviseren. Altijd met een lange levensduur én een mooie afwerking in het achterhoofd.

RVS

Roestvast staal is waterbestendig en daardoor vaak toegepast in industriële binnen- en buitenomgevingen. Van omkastingen, tot keukenwerkbladen.

Aluminium

Aluminium is de perfecte materiaalmatch als je een duurzaam product zoekt dat lang meegaat en ook nog eens licht is in gewicht.

Staal

Laat staal lakken in de kleur van je keuze en geef het extra aandacht of laat het naadloos opgaan in het geheel. We maken zowel tijdloze als trendy uitvoeringen.

Cortenstaal

Een hippe vuurkorf, een mooie tuinomheining … Cortenstaal blijft altijd –  ook bij regen en sneeuw - diezelfde industriële look uitdragen en is daarmee onderhoudsvrij.

Inox maatwerkbedrijf Vergo Inox biedt jou

 • check
  Duurzame grondstoffen
 • check
  Voor binnen- en buitengebruik
 • check
  Functionele, industriële toepassingen
 • check
  Exclusief, creatief maatwerk
 • check
  Ontwerp, productie, afwerking, plaatsing en herstel
 • check
  Werkplaats met teken-, las-, laser- en plooiapparatuur
 • check
  Modern machinepark
 • check
  + 30 jaar ervaring

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward