Toepassingen

Projecten & Industrie

Expert inox voor project of industrie? Vergo Inox vervaardigt deksels, platen, bordessen … in RVS, aluminium en staal. Maatwerk in kleine en grote oplages.

Duurzame producten voor rasechte professionals

Vergo Inox draagt ertoe bij om van professionele projecten en industriële omgevingen zoals bouwwerven, brouwerijen, waterzuiveringsinstallaties en voedselverwerkende bedrijven een efficiënte en veilige werkomgeving te maken. Hoe we projecten en industrie concreet ondersteunen? Dat doen we aan de hand van duurzame metaalproducten. In onze werkplaats vervaardigen we deksels, platen, trappen, bordessen, tussenbordessen en leuningen in RVS, aluminium en staal. 

Dankzij een inhouse ontwerper en tekenaar en een ervaren team van las-, laser- en plooiexperten kunnen we zowel inox producten voorzien in standaardmaten, als in uitzonderlijke formaten.

Vakmanschap en veiligheid, altijd en overal

  • Sterke producten voor professionele toepassingen
  • Profielen, platen, deksels, borderranden, trappen, bordessen, leuningen, verluchtingsbuizen en constructies
  • Uitvoerend partner metaal maatwerk voor overheidsopdrachten infrastructuur en wegenwerken
  • Machinepark met las-, laser- en plooiapparatuur
  • Duurzaam maatwerk in kleine en grote oplages
  • + 30 jaar ervaring met RVS, aluminium, staal en cortenstaal

Ontdek de andere onderdelen van onze toepassingen

Onze werkwijze

Vergo Inox begeleidt overheden, privébedrijven en particulieren in het volledige proces dat start met de opmeting en het ontwerp.

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward