Over ons

Sinds 1992 tekent, produceert en perfectioneert Vergo Inox (Aarschot) inox producten en projecten. Maak kennis met onze expertise en persoonlijke service.

Stap binnen in onze grote, moderne werkplaats in Aarschot waar het gonst van bedrijvigheid. Sinds 1992 tekenen, produceren en perfectioneren we inox producten en projecten. Hoe is onze ervaring gegroeid? Waar ligt onze expertise? Uit welke projecten halen we 200 % voldoening? Lees verder en maak kennis met Vergo Inox!

 

Degelijk en duurzaam werk is ons merk

Gestart met de productie van inox leidingwerk voor de voedingsindustrie, geëvolueerd naar de creatie van deksels voor openbare wegwerkzaamheden, uitgegroeid tot metaalverwerkend totaalpartner voor professionelen en particulieren. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak is ons familiebedrijf geëvolueerd naar een allround en creatief expert in RVS, aluminium, gelakt staal en cortenstaal, waarbij degelijkheid en duurzaamheid onze stempel zijn! 

Hoge standaarden vinden we evident

Eén stalen trap op maat creëren of honderden inox deksels leveren: Vergo Inox legt de lat steeds hoog, want onze realisaties zijn onze beste vertegenwoordigers. Daarom investeren we graag in onze apparatuur en knowhow. Een zorgvuldige materiaalkeuze, een eigen machinepark en technische opleidingen voor het team stellen ons in staat om te designen, lassen, laseren, plooien en finaliseren met de puntjes op de i. 

Persoonlijke service altijd inbegrepen

Omdat we fier zijn op ons vakgebied trakteren we iedereen die met ons samenwerkt standaard op een persoonlijke service. Werfleiders, inkopers, interieurdesigners, horeca-uitbaters, studiebureaus … genieten stuk voor stuk van de positieve en menselijke aanpak die Vergo Inox zo typeert. Een hartelijke begroeting aan de telefoon, een technische toelichting in de werkplaats of een snelle herstelservice op locatie? Een vijftienkoppig team is here to help!

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward