Toepassingen

Producten

Vergo Inox produceert RVS deksels, koppelborden en kasten voor professionele doeleinden. Lees meer als je een totaalpartner van tekening tot montage zoekt.

De toepassingen in inox zijn eindeloos

Vergo Inox is met meer dan 30 jaar ervaring in metaalverwerking uitgegroeid tot een vaste waarde voor de productie van RVS deksels, koppelborden en kasten. Een eigen machinepark en ruime praktijkervaring laten ons toe om tegen een hoog tempo, stalen producten in hoge kwaliteit te leveren aan privébedrijven en overheidsinstanties. Onze gediplomeerde vakmannen hebben de stiel volledig in de vingers en houden van een uitdaging. 

Aarzel niet om Vergo Inox in te schakelen voor complex maatwerk in inox. Van technische tekening, tot finale plaatsing kun je op onze knowhow rekenen.

GSB

Sinds 1 april 2023 zijn wij gefusioneerd met onze firma GSB . GSB stond voor kwaliteitsvolle deksels voor de professionele markt. Deze fusie met Vergo Inox tilt onze service en efficiëntie naar een hoger niveau en zo kunnen wij onze behoefte naar een bredere dienstverlening invullen.

Professionele producten met power

  • Inox producten voor professionele doeleinden
  • Afsluitdeksels, koppelborden, kasten en ladekasten
  • Grote productievolumes van duurzame metaalproducten
  • Totaalpartner van tekening tot montage
  • Ruime werkplaats met las-, laser- en plooiapparatuur
  • + 30 jaar ervaring met RVS, aluminium, staal en cortenstaal

Ontdek de andere onderdelen van onze toepassingen

Onze werkwijze

Vergo Inox begeleidt overheden, privébedrijven en particulieren in het volledige proces dat start met de opmeting en het ontwerp.

Laten we samenwerken

Een technisch uitdagend project op de plank? Een creatief interieurontwerp voor uw winkel of woning? Contacteer ons gepassioneerd team inox experten.

Contacteer onze experten
arrow_forward